Buitenschoolse en voorschoolse opvang

 Op De Borgh is er elke dag zowel voorschoolse als naschoolse opvang aanwezig.

Voor school vanaf 07.30 tot 08.30 en na school van 14.45 uur tot 18.15 uur.

Elke middag kunnen kinderen zich ontspannen en vermaken met verschillende activiteiten en een divers aanbod aan spel- en speelmateriaal. Voor jongens en meisjes; voor jong en oud: bij BSO De Borgh is er voor iedereen wel wat te doen!

Als de kinderen uit school bij ons komen, wordt de middag op de BSO gestart met een gezamenlijk eet- en drinkmoment. De kinderen kunnen dan bijkomen,  gezellig met elkaar praten en bedenken wat ze die middag gaan doen.

Elke middag wordt er door de pedagogisch geschoolde medewerkers diverse activiteiten aangeboden. Creatief bezig zijn, buiten spelen, een bak- of eetactiviteit, (technische) proefjes, bewegen in de gymzaal en nog veel meer. De activiteiten worden aangeboden binnen een thema. Kinderen mogen echter zelf kiezen of ze mee doen met de aangeboden activiteit of dat ze zelf iets gaan bedenken en ondernemen.

Lees voor meer informatie over onze organisatie, de openingstijden, tarieven en opvangmogelijkheden onze algemene folder of bezoek onze website Smallsteps De Borgh

U kunt natuurlijk ook voor meer informatie contact opnemen met onze locatiemanager Mirjam Abbink, telefoonnummer 06-31627615.

Op de Facebookpagina van Smallsteps De Borgh kunt u zien wat de kinderen zoal doen.